EVELINA-BLK

Evelina!
Најпродавниот модел од претходната година повторно во понуда. Моделот Evelina е изработен од природна кожа, со вметнат моден детал од кроко кожа во задниот дел, и страничен патент за полесно облекување.

Материјал

Опис на боја: Црна 

 • Горниште: Говедска кожа
 • Постава: Говедска кожа
 • Ѓон: Гума
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно истријете ја кожата со влажна крпа додека не се одстрани прашината и целата нечистотија, потоа упоребете крема за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на кожата!
  • Користете крем боја  “Wetter Schutz”  за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

3.690 ден

Clear

12 на залиха

Description

Evelina!
Најпродавниот модел од претходната година повторно во понуда. Моделот Evelina е изработен од природна кожа, со вметнат моден детал од кроко кожа во задниот дел, и страничен патент за полесно облекување.

Материјал

Опис на боја: Црна 

 • Горниште: Говедска кожа
 • Постава: Говедска кожа
 • Ѓон: Гума
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно истријете ја кожата со влажна крпа додека не се одстрани прашината и целата нечистотија, потоа упоребете крема за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на кожата!
  • Користете крем боја  “Wetter Schutz”  за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0