Женски мокасини 5777.100.11464-15745

Салонки со мека пенаста влошка!

Материјал

Опис на боја: Црна лак

 • Горниште: Еко кожа
 • Постава: Еко кожа
 • Влошка: Меки комфрт перничиња
 • Ѓон: Гума
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно истријете ја кожата со влажна крпа додека не се одстрани прашината и целата нечистотија, потоа упоребете крема за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на кожата!
  • Користете крем боја  “Wetter Schutz”  за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

2.790 ден

Clear

24 на залиха

Description

Салонки со мека пенаста влошка!

Материјал

Опис на боја: Црна лак

 • Горниште: Еко кожа
 • Постава: Еко кожа
 • Влошка: Меки комфрт перничиња
 • Ѓон: Гума
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно истријете ја кожата со влажна крпа додека не се одстрани прашината и целата нечистотија, потоа упоребете крема за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на кожата!
  • Користете крем боја  “Wetter Schutz”  за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0