-20%

B-930-BEI

Chunky чевли !

Материјал

Опис на боја: Крем

 • Горниште: Вештачка кожа
 • Постава: Вештачка кожа
 • Влошка: Мека  комфорт влошка
 • Ѓон: Гума 
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, смо нежно избришете ја со влажна крпа!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

1.790 ден 1.432 ден

Clear

2 на залиха

Description

Chunky чевли !

Материјал

Опис на боја: Крем

 • Горниште: Вештачка кожа
 • Постава: Вештачка кожа
 • Влошка: Мека  комфорт влошка
 • Ѓон: Гума 
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, смо нежно избришете ја со влажна крпа!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0