-50%
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Детски мартинки CH060514-WHT

ИНФОРМАЦИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Бренд: OPPOSITE
SKU: CH060513-WHT
Земја на потекло: Србија
Произведено: НРК
Величини: 29-35

1.990 ден 995 ден

Clear

СОСТАВ

Лице: Вештачка  кожа
Постава: Текстил
Влошка: Текстил
Ѓон: Гума

Слични продукти
0