-40%
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Детски патики CR003365-BLK

ИНФОРМАЦИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Бренд: DISNEY
SKU: CR003365-BLK
Земја на потекло: Белгија
Произведено: НРК
Величини: 24-30

1290ден 774ден

Clear

СОСТАВ

Лице: Текстил/гума
Постава: Текстил
Влошка: Текстил
Ѓон: Гума/Светлечки ѓон

Слични продукти