-50%
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Детски топлинки PW008413-NAV

ИНФОРМАЦИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Бренд: DISNEY
SKU: PW008413-NVY
Земја на потекло: Белгија
Произведено: НРК
Величини: 24-30

990 ден 495 ден

Clear

СОСТАВ

Лице: Текстил
Постава: Текстил
Влошка: Текстил
Ѓон: Гума

Слични продукти
0