-40%
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Детски топлинки SP009973-CBL

ИНФОРМАЦИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Бренд: DISNEY
SKU: SP009973-CBL
Земја на потекло: Белгија
Произведено: НРК
Величини: 24-33

890ден 534ден

Clear

СОСТАВ

Лице: Текстил
Постава: Текстил
Влошка: Текстил
Ѓон: Гума

Слични продукти
0