-10%

RAMONA-BUR

Ramona combat boots!
Моделот Ramona e “класика” во нашата колекција, изработени од природна кожа, внатрешно обложени со чоја,  традиционален систем на врзување, видливи шевови и практичен страничен патент за полесно облекување и отстранување. Намонтирани се на 3 см вискот гумен ѓон завршен со 10мм завршна облога за заштита на кожата. Овие борбени чизми претставуваат синоним за храбри и бунтовни девојки. нешто што морате да го имате во вашата колекција !

Материјал

Опис на боја: Бордо црвена

 • Горниште: Говедска кожа
 • Постава: Термо материјал
 • Ѓон: Гума
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно истријете ја кожата со влажна крпа додека не се одстрани прашината и целата нечистотија, потоа упоребете крема за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на кожата!
  • Користете крем боја  “Wetter Schutz”  за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

3.990 ден 3.590 ден

Clear

12 на залиха

Description

Ramona combat boots!
Моделот Ramona e “класика” во нашата колекција, изработени од природна кожа, внатрешно обложени со чоја,  традиционален систем на врзување, видливи шевови и практичен страничен патент за полесно облекување и отстранување. Намонтирани се на 3 см вискот гумен ѓон завршен со 10мм завршна облога за заштита на кожата. Овие борбени чизми претставуваат синоним за храбри и бунтовни девојки. нешто што морате да го имате во вашата колекција !

Материјал

Опис на боја: Бордо црвена

 • Горниште: Говедска кожа
 • Постава: Термо материјал
 • Ѓон: Гума
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно истријете ја кожата со влажна крпа додека не се одстрани прашината и целата нечистотија, потоа упоребете крема за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на кожата!
  • Користете крем боја  “Wetter Schutz”  за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0