BOSTON-BLK

Тренди патики со мека влошка!

Материјал

Опис на боја: Црна/ бела/ зелена

 • Горниште: Вештачка кожа/ текстил
 • Постава: Текстил
 • Ѓон: Термо пластична гума
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, користете спреј за чистење на текстил и велур “Combi Cleaner” потоа со меки силиконски влакна исчеткајте се додека не се одстрани прашината и целата нечистотија. Потоа упоребете спреј за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на материјалот!
  • Користете спреј боја  “Velour fresh”  за обнувување на бојата на материјалот!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

2.790 ден

Clear

4 на залиха

Description

Тренди патики со мека влошка!

Материјал

Опис на боја: Црна/ бела/ зелена

 • Горниште: Вештачка кожа/ текстил
 • Постава: Текстил
 • Ѓон: Термо пластична гума
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, користете спреј за чистење на текстил и велур “Combi Cleaner” потоа со меки силиконски влакна исчеткајте се додека не се одстрани прашината и целата нечистотија. Потоа упоребете спреј за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на материјалот!
  • Користете спреј боја  “Velour fresh”  за обнувување на бојата на материјалот!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0