fbpx
-65%

CLAUDIA-RED

Материјал

Опис на боја:  Црвена

 • Горниште: Телешка кожа
 • Постава: Природна кожа 
 • Ѓон: Mикролит
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно тријете ја кожата со влажна крпа додека не се одстрани прашината и целата нечистотија, потоа упоребете крема за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на кожата!
  • Користете крем боја  “Wetter Schutz”  за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

2.790 ден 990 ден

Clear

3 на залиха

Description

Материјал

Опис на боја:  Црвена

 • Горниште: Телешка кожа
 • Постава: Природна кожа 
 • Ѓон: Mикролит
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно тријете ја кожата со влажна крпа додека не се одстрани прашината и целата нечистотија, потоа упоребете крема за заштита и освежување на бојата во ист тон со бојата на кожата!
  • Користете крем боја  “Wetter Schutz”  за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0