fbpx

Женски патики LYCHEE

ОПИС

Колекцијата 𝗔𝗥𝗧 𝗫 𝗬𝗨𝗞𝗔𝗜𝗗𝗨 беспрекорно ги спојува уметноста и модата. Овие патики 𝗦𝗧𝗔𝗥 𝗙𝗥𝗨𝗜𝗧 ја отсликуваат инспирацијата на уметникот, комбинирајќи ја нејзината љубов кон геометриските форми и живописните дезени. Тие уникатно комбинираат материјали како кожа, велур и гумени детали, создавајќи посебна интеракција на текстури. Комбинацијата на бои, како што е виолетова деградирачка, магента, лимета зелена и металик зелена, ги претвора во уметнички дела самите. Со навестување на ретро во нивната силуета, удобноста е обезбедена со влошката од мемори пена. Овие патики се совршени за да додадат уникатен шмек на вашиот изглед и да дадат изјава каде и да одите.

Стил: патики за трчање.
Висина на ѓонот: 3 см.
Уметноста е во сè и во секого, затоа колекцијата ART наоѓа инспирација кај уметниците од целиот свет. Ние ко-креираме и дизајнираме заедно со таленти како Минерва и Јукаи Ду, илустрирајќи го иконскиот ѓон на HOFF за да ја доведете уметноста до вашите нозе и да ви дозволиме да го насликате светот на свој начин. Оваа колекција е покана да го ослободите уметникот во вас со уникатни уметнички дела.

МАТЕРИЈАЛИ:

 • Странични парчиња од кожа  и текстил.
 • Лого над јазикот.
 • Стабилизатор на петите. Средниот ѓон EVA висок 3 см
 • Мемориска пена. отстранлива влошка.
 • Назабен ѓон и испечатена слика во проѕирна гума.
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно исчеткајте ја со четка за велур. Доколку нечистотијата не се одстранува со четкање во тој случај се употребува спреј “Combi Cleaner” за чистење на велур.
  • Користете спреј  “Velour fresh” во боја или безбоен за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

6.990 ден

Clear

3 на залиха

Description

ОПИС

Колекцијата 𝗔𝗥𝗧 𝗫 𝗬𝗨𝗞𝗔𝗜𝗗𝗨 беспрекорно ги спојува уметноста и модата. Овие патики 𝗦𝗧𝗔𝗥 𝗙𝗥𝗨𝗜𝗧 ја отсликуваат инспирацијата на уметникот, комбинирајќи ја нејзината љубов кон геометриските форми и живописните дезени. Тие уникатно комбинираат материјали како кожа, велур и гумени детали, создавајќи посебна интеракција на текстури. Комбинацијата на бои, како што е виолетова деградирачка, магента, лимета зелена и металик зелена, ги претвора во уметнички дела самите. Со навестување на ретро во нивната силуета, удобноста е обезбедена со влошката од мемори пена. Овие патики се совршени за да додадат уникатен шмек на вашиот изглед и да дадат изјава каде и да одите.

Стил: патики за трчање.
Висина на ѓонот: 3 см.
Уметноста е во сè и во секого, затоа колекцијата ART наоѓа инспирација кај уметниците од целиот свет. Ние ко-креираме и дизајнираме заедно со таленти како Минерва и Јукаи Ду, илустрирајќи го иконскиот ѓон на HOFF за да ја доведете уметноста до вашите нозе и да ви дозволиме да го насликате светот на свој начин. Оваа колекција е покана да го ослободите уметникот во вас со уникатни уметнички дела.

МАТЕРИЈАЛИ:

 • Странични парчиња од кожа  и текстил.
 • Лого над јазикот.
 • Стабилизатор на петите. Средниот ѓон EVA висок 3 см
 • Мемориска пена. отстранлива влошка.
 • Назабен ѓон и испечатена слика во проѕирна гума.
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно исчеткајте ја со четка за велур. Доколку нечистотијата не се одстранува со четкање во тој случај се употребува спреј “Combi Cleaner” за чистење на велур.
  • Користете спреј  “Velour fresh” во боја или безбоен за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0