fbpx

Женски патики BAYFRONT

ОПИС

Панорамата на Бејфронт е хипнотизирачка глетка, со високи облакодери кои стојат како чувари, а нивните стаклени и челични фасади блескаат на зајдисонцето. Мирното пространство на заливот се протега во далечината, прошарано со бродови и фериботи, а мостот благодатно се наведнува над водата. Насекаде, убавината на градот плени око

МАТЕРИЈАЛИ:

 • Странични парчиња од кожа  и текстил.
 • Лого над јазикот.
 • Стабилизатор на петите. Средниот ѓон EVA висок 3 см
 • Мемориска пена. отстранлива влошка.
 • Назабен ѓон и испечатена слика во проѕирна гума.
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно исчеткајте ја со четка за велур. Доколку нечистотијата не се одстранува со четкање во тој случај се употребува спреј “Combi Cleaner” за чистење на велур.
  • Користете спреј  “Velour fresh” во боја или безбоен за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

7.990 ден

Clear

8 на залиха

Description

ОПИС

Панорамата на Бејфронт е хипнотизирачка глетка, со високи облакодери кои стојат како чувари, а нивните стаклени и челични фасади блескаат на зајдисонцето. Мирното пространство на заливот се протега во далечината, прошарано со бродови и фериботи, а мостот благодатно се наведнува над водата. Насекаде, убавината на градот плени око

МАТЕРИЈАЛИ:

 • Странични парчиња од кожа  и текстил.
 • Лого над јазикот.
 • Стабилизатор на петите. Средниот ѓон EVA висок 3 см
 • Мемориска пена. отстранлива влошка.
 • Назабен ѓон и испечатена слика во проѕирна гума.
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно исчеткајте ја со четка за велур. Доколку нечистотијата не се одстранува со четкање во тој случај се употребува спреј “Combi Cleaner” за чистење на велур.
  • Користете спреј  “Velour fresh” во боја или безбоен за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0