fbpx
-10%

Женски патики TOULOUSE

ОПИС

Покривите во окер боја му го дадоа на Тулуз прекарот „La Ville Rose“ (Розовиот град). Неговиот шармантен Vieux Quartier (Стариот град) е сонувачка мешавина. Уличните продавници и црквите во корални бои. Тоа е живописно и живо место многу препознатливо по своите водни патишта.

МАТЕРИЈАЛИ:

 • Странични парчиња од кожа  и текстил.
 • Лого над јазикот.
 • Стабилизатор на петите. Средниот ѓон EVA висок 3 см
 • Мемориска пена. отстранлива влошка.
 • Назабен ѓон и испечатена слика во проѕирна гума.
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно исчеткајте ја со четка за велур. Доколку нечистотијата не се одстранува со четкање во тој случај се употребува спреј “Combi Cleaner” за чистење на велур.
  • Користете спреј  “Velour fresh” во боја или безбоен за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

6.690 ден 5.990 ден

Clear

4 на залиха

Description

ОПИС

Покривите во окер боја му го дадоа на Тулуз прекарот „La Ville Rose“ (Розовиот град). Неговиот шармантен Vieux Quartier (Стариот град) е сонувачка мешавина. Уличните продавници и црквите во корални бои. Тоа е живописно и живо место многу препознатливо по своите водни патишта.

МАТЕРИЈАЛИ:

 • Странични парчиња од кожа  и текстил.
 • Лого над јазикот.
 • Стабилизатор на петите. Средниот ѓон EVA висок 3 см
 • Мемориска пена. отстранлива влошка.
 • Назабен ѓон и испечатена слика во проѕирна гума.
 • Инструкции за одржување!

  • За да ја отстраните нечистотијата, нежно исчеткајте ја со четка за велур. Доколку нечистотијата не се одстранува со четкање во тој случај се употребува спреј “Combi Cleaner” за чистење на велур.
  • Користете спреј  “Velour fresh” во боја или безбоен за обнувување на бојата на кожата!
  • Избегнувајте течни лакови за чевли и силиконски спрејови.

Дополнителни информации

Големина

, , , , ,

0